Siivous ja kodinhoitohinnasto


38€/tunti/työntekijä, sisältää alv 24%

30,65€/tunti/työntekijä, alv 0%

Tuntihintamme muuttuvat  1.1.2022 alkaen.

Uudet tuntihinnat ovat:

39€/tunti/työntekijä alv 24% 

31,45€/tunti/työntekijä alv 0%


Perushinnoittelu arkipäivisin ma-pe klo 7.00-16.00. Tuntiveloitus lasketaan per työntekijä. Minimiveloitus on 2h/käynti.
Peruutukset ennalta sovituista palveluista, tulee tehdä kaksi (2) työpäivää ennen sovittua työpäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista, veloitamme hinnaston mukaisen minimiveloituksen 2 tuntia.
Veloitamme keskustan (yli 10km) ulkopuolelta kilometrikorvaukset  0.53€ /km                                      Työaikaan sisältyy 15 minuutin matka-aika asiakkaalle.

Siivous tehdään asiakkaan omilla välineillä ja aineilla.


* Arvonlisäverottomia tukipalveluja voi ostaa henkilö, joka iästä, heikkokuntoisuudesta tai sairaudesta johtuen, ei suoriudu tavanomaiseen arkielämään kuuluvista tehtävistä ja toiminnoista. Ostetuista palveluista voi tehdä lisäksi kotitalousvähennyksen 40%. Vähennyksen voi tehdä myös omille vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista palveluista.


* Kotitalousvähennystä voit saada monista kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetyistä töistä. Kotitalousvähennys on 40% maksetuista arvonlisäverollisista sekä arvonlisäverottomista palveluista, omavastuun ollessa 100€
Vähennys on henkilökohtainen, kumpikin puoliso voi hyödyntää edun. Voitte siis saada puolisosi kanssa vähennystä yhteensä 4 500 euroa (vuoden 2021 töistä).